Creativiteit is geen zeldzaam talent, het is een vaardigheid! Prima te trainen dus.
Nieuws

Gelukkig maar, want creativiteit is steeds belangrijker in dit digitale tijdperk...


...Om je als individu èn organisatie te kunnen onderscheiden en te ontwikkelen. Om kleine en grote problemen op te kunnen lossen. En onderzoek wijst uit: een creatiever mens is een gelukkiger mens. 

André van Straten gaat je niet alleen vertellen waarom je je creativiteit moet ontwikkelen, maar ook HOE! In zijn lezingen, workshops en presentaties gaat hij de diepte in en met je aan de slag. Je bent aan het eind een stuk creatiever dan aan het begin, dat staat vast.

Voor organisaties kunnen de lezingen en vooral de workshops een start zijn van een verander- of innovatietraject. Laat je medewerkers zien wat er allemaal mogelijk is als ze hun creatief vermogen optimaal ontwikkelen en benutten. En ontdek dat problemen eigenlijk een soort puzzels zijn, die heel leuk zijn om op te lossen. Of dat Timo van ICT misschien wel een superheld is zoals Thor bij de Avengers. Die dus veel meer kan dan je op het eerste gezicht zou denken. Heb je wel een Captain America nodig om ‘m in het gareel te houden. Dat wordt een dynamische workshop!

Lezing of presentatie op locatie: vanaf € 2.500,- (excl. BTW): 30-90 minuten 
Inclusief: telefonische/online voorbespreking, reiskosten en reistijd.

Workshop op locatie: vanaf € 4.000,- (excl. BTW): dagdeel
Inclusief: telefonische/online voorbespreking, reiskosten en reistijd.

Meer weten of een datum vastleggen? Neem contact op via dit formulier: